Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt, a luat pozitie fata de actiunile PNL Neamt, intr-o conferinta de presa imediat dupa terminarea sedintei extraordinare de consiliu judetean.

El considera ca PNL-istii fac balci si isi bat joc de voturile nemtenilor.

Iata comunicatul de presa de la consiliul judetean Neamt:

Președintele Ionel Arsene în invită pe consilierii peneliști la treabă, la CJ

 Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, face apel la consilierii județeni ai PNL să accepte faptul că au pierdut alegerile și să se prezinte la ședințele legislativului, pentru a-și putea onora și ei, promisiunile făcute către nemțenii care le-au acordat votul.

Prima ședință a noului Consiliul Județean de vineri, 8 iulie, care a fost cu statut de extraordinară, s-a desfășurat în lipsa liberalilor. Toate cele șase proiecte de pe ordinea de zi au trecut cu votul majorității PSD – PMP – ALDE. Consilierii județeni prezenți au stabilit componența comisiilor de specialitate pe principalele domenii de activitate, au aprobat modificarea  Hotărârii Consiliului Județean Neamț nr. 115/2007 privind aprobarea actului constitutiv și statutul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară EURONEST, au modificat Hotărârea Consiliului Județean Neamț nr. 120/2016 privind aprobarea unei asocieri cu Asociația „Tineretul Ortodox Român“ – filiala Piatra Neamț în vederea realizării unei acțiuni de interes public județean; au aprobat modificarea Hotărârii Consiliului Județean Neamț nr. 25/2014 privind aprobarea contractării unei finanțări rambursabile interne/ externe în valoare de 30 milioane de lei; aprobarea unei asocieri cu comuna Războieni în vederea finanțării unei acțiuni de interes public județean și modificarea statului de funcții al aparatului de specialitate al Consiliului Județean Neamț.

„Au fost proiecte de hotărâre importante și unele dintre ele nu mai puteau aștepta, cum e cazul celui cu modificarea contractării finanțării rambusabile. Colegii liberali au luat deja vacanță și prin atitudinea lor arată că votul nemțenilor nu contează pentru ei și că vor continua bâlciul și bătaia de joc. Nouă, celor care asigurăm majoritatea în Consiliul Județean ne pasă de problemele județului, de faptul că avem nevoie de acest credit, de comisii de specialitate în legislative, și nu punem interesul personal mai presus de cel al cetățenilor. Sper că pe viitor, colegii din PNL vor respecta votul cetățenilor din Neamț și vor veni la muncă. Nu cred că votul pe care nemțenii l-au acordat lor a fost dat ca să stea în vacanță. Coaliția majoritară din CJ este hotărâtă să facă treabă și nu îi vom lăsa pe nemțeni să aștepte să ne facem datoria“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.