Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, se afla in aceasta saptamana la Bruxelles unde se desfasoara Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor (European  Week of Regions and Cities). Arsene transmite pe contul sau de facebook ca la intalnirile din cadrul evenimentului are ocazia sa prezinte capacitatea judetului Neamt de a produce locuri de munca si crestere economica.

A început astăzi, la Bruxelles, Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor-European Week of Regions and Cities, eveniment la care particip alături de Agenția de Dezvoltare Nord-Est, președinți de consilii județene, primari de municipii și experți din administrația publică locală.

Întâlnirea crează prilejul pentru regiuni de a-și prezenta capacitatea de a produce locuri de muncă și creștere economică, de a implementa Politica de Coeziune a Uniunii Europene.

Un eveniment foarte util și care reprezintă o adevărată oportunitate pentru noi de a sublinia importanța nivelurilor locale și regionale în buna guvernanță a Uniunii Europene”, a anuntat ieri (9 octombrie) Ionel Arsene pe contul lui de facebook.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Rețineți mesajul transmis de Arsene – și în ce companie – cu mâinile. E un semn (semnal) masonic pe care nu-l poate nega. Dacă nu greșesc, e un gest de recunoaștere.

  2. Locuri de munca? Crestere economica? Asta pe ce lume traieste? Trage pe nas? In judetul scos din anonimat drumuril o iau la vale, aproape toate au restrictie, turismul e sublim dar inexistent, economia isi da duhul, sistemul sanitar e de o prostie comparabila cu prostia lui Barbulet. De unde sa stie retrogradul asta, habar n-are cate urechi are. Ati vazut cum vorbesc cei din partid, colegii lui, despre el si pilele lui? Din prosti nu-i scot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.