De la stadiul de incompetență/neputință, comunicarea la CJ Neamt a ajuns la stadiul de petarda. Sau pocnitoare, ca tot suntem in plin sezon de folosire a unor asemenea termeni sau materiale care se mai achizitioneaza de la alte partide si sub denumirea de… pirotehnice. Petarda/pocnitoarea este o chestie subtire (slim, ca sa plonjăm pe limbajul unor comunicatoare mai cool) care manevrata cu mare atentie, daca i se da o scanteie la fitil, plesnește de cate ori e nevoie, indiferent de mainile in care s-ar afla. In functie de cat ”catran” (de aici si termenul încătrănit) are pe sub cartonul ieftin si strident colorat, pocnitoarea produce un zgomot mai mare sau mai mic, dar oricum, foarte neplacut pentru simturile oamenilor de calitate, a celor neobisnuiti cu ele. Cu pocnitorile. In anumite perioade ale anului, petardele/pocnitorile sunt extrem de intens folosite ca și cum ar fi dinamita, dar rezultatul după declansarea lor ramane intotdeauna acelasi: un POC! mic, o scanteie sau o flama suparatoare pentru ochii și principiile celor surprinsi de ea (de flama pocnitorii) si un pic de fum ca si cum ai sufla peste trusa cu fard a unei dame de companie ceva mai neglijenta de pe care se desprinde pulberea, și…cam atat. Lumea injura crucindu-se și stuchindu-și în sân, zicand Bodaproste și Doamne ajuta!, bine ca n-a fost mai rau.

Cam pe acest calapod de comunicare au aparut astazi niste poze pe pagina de facebook a lui Ionel Arsene, vreo 24 la numar, cu Arsene pus în genunuchi la propriu: Arsene cu lumanarea, Arsene, cu popa, Arsene se pupa cu popa, Arsene intra in biserica, Arsene iese din biserica, Arsene evlavios in biserica, Arsene in patru labe (se roaga) in biserica, Arsene se face ca nu stie ca e pozat in biserica, Arsene face cruce, Arsene tot la biserica, Arsene cu oameni la biserica, Arsene pupa icoana, Arsene… Ne limitam la a publica doar una dintre imagini, pentru ca… Doamne, apără-ne! Da, stim, ni se va reprosa ca lovim ca in cel mai evlavios creștin, dar la nivelul unei institutii cum e Consiliul Judetean, sa-i pui șeful in genunuchi si sa faci publice peste 20 de poze cu el ca subiect principal intr-o biserica… e cam de de oaie. Sau de porc. E acuș Craciunul. Pentru curiosii cu psihicul suficient de tare, toate pozele pot fi vazute AICI. In orice caz, lucru care era de asteptat, comunicarea-petarda de la CJ Neamt a reusit sa-l ingenunchieze la propriu pe Arsene.

P.S. Personajul aflat in genunchi in biserica este acelasi care zilele trecute acuza si jignea in mod incalificabil pe PNL-isti si pe presedintele Iohannis, dar este si cel care planuia schingiuirea unui jurnalist. Pentru aducere aminte, mai jos:

Incendiar! Răzbunare MAFIOTĂ la nivel înalt. Cum plănuia Arsene să-i facă felul unui jurnalist incomod

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. De cand se spune genunchi si nu genunchi?
    E penibil acest Arsene,dar măcar voi scrieti corect ca de asta sunteti jurnalisti.O seara bună.

  2. Toate pocnitorile si toti turnatorii s-au aciuat langa arsene si el ii plateste regeste!! Pai cand esti inconjurat numai de tzoampe si oligofreni, tu ca presedinte ce idealuri vrei sa mai ai?! Decat sa am langa mine asa paraziti, mai bine singur!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.