Ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, Prefectura Neamt anunta ca prefectul George Lazar, salută semnarea ordinului privind modernizarea Secției de Oncologie de la Spitalul Județean Neamt. “Mă bucură faptul că Guvernul României, prin persoana domnului prim-ministru Ludovic Orban, respectă angajamentele realizate la preluarea mandatului și acordă o atenție deosebită infrastructurii de sănătate așa cum a stabilit. E important ca populația județului Neamț să primească asigurari privind siguranța și grija pentru sănătatea dumnealor. Știm foarte bine că este nevoie de mai multe investiții în această zonă, dar pas cu pas se vor realiza toate proiectele necesare în dezvoltarea județului, toate avându-l în centru pe cetățean”, declara prefectul George Lazar.

Astazi (15 ianuarie), Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt îi raspunde prefectului judetului Neamt, amintindu-i ca ar fi de bun simt, dacă tot se bucură, liberalii sa recunoasca faptul ca acest proiect dar si multe altele, sunt realizate cu eforturi ale echipei de la CJ Neamt si cu sprijinul guvernarii PSD. Arsene se declara dezamagit ca PNL-istii își aroga merite, acuzandu-i ca fură munca altora.

Iata reactia lui Ionel Arsene: ”Printre toate dezamăgirile pe care ni le servesc aproape zilnic de când au preluat guvernarea, liberalii își fac timp din când în când să se bucure.

Aflu din presă că la noi în județ au motive serioase de a fi fericiți! După ce s-au bucurat de reabilitarea Casei Celibidache din Roman, de faptul că spitalul din Roman a fost dotat cu aparatură medicală nouă ori că Spitalul Regional din Iași va fi construit de la zero, acum sunt bucuroși că se reabilitează Secția de Oncologie din Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.

Bine că au timp să se bucure… dar de bun simț ar fi să recunoască faptul că bucuria lor vine ca rezultat al insistențelor mele, al eforturilor depuse de echipa de la Consiliul Județean și nu în ultimul rând se datorează guvernării PSD, care a avut un program de Guvernare potrivit pentru dezvoltarea țării, adaptat nevoilor fiecărei regiuni!

E foarte trist că peneliștii își arogă merite, furând munca altora. Cred că trebuie ne bucurăm cu toții că județul Neamț a beneficiat de sprijin guvernamental cât PSD era la putere!

Atașez un link al unui articol care ar fi trebuit să îi bucure pe cei de la PNL încă din septembrie 2019, când anunțam reabilitarea Secției Oncologie: Două noi contracte la Spital: modernizarea și extinderea UPU și reabilitarea Oncologiei

Mai anexez și hotărârea CJSU de unde reiese, la ART 3, cine a inițiat acest demers pentru reabilitarea secției de oncologie.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.