Ionel Arsene a reactionat astazi dupa dezvaluirile tvmneamt.ro din ultimele doua zile, privind copiii maltratati la Cresa Precista din Piatra- Neamt. Intre timp a iesit la iveala o agresiunea asupra unei alte fetite tot de 2 ani si 3 luni, petrecuta tot pe 18 septembrie (Vezi AICI- Iese la iveală un NOU caz de fetiță agresată la Creșa Precista. Plângere la Poliție)

Arsene spune ca ”batausii de copii” nu au ce cauta in sistemul public si ca vinovatii trebuie sa plateasca si acuza administratia liberala a orasului (cresele sunt in administrarea primariei) ca este ocupata cu campania electorala in loc sa sanctioneze pe cei care se fac responsabili de faptele deosebit de grave, petrecute la creșă. ”Bătăușa de la creșă e subordonată conducerii liberale din Primăria Piatra Neamț, ocupați toți în aceste zile cu campania electorală pentru șeful lor, Klaus Iohannis! Sunt consternat de haosul, cruzimea și nesimțirea care domnesc în Primăria reședinței de județ! Aceștia sunt oamenii președintelui!

Nu era de ajuns că primarul Chitic pune tricolorul pe toalete sau face străzi către nicăieri, acum am ajuns iar la știrile naționale din cauza lui și a oamenilor lui din PNL! Sunt și eu părinte și mă doare sufletul de fetița aceea!

Rog toți factorii responsabili să inițieze demersurile necesare pentru a se afla adevărul în acest caz sfâșietor! Vreau ca vinovații de această traumă produsă unui copil nevinovat să plătească! Bătăușii de copii nu își au locul în sistemul public!

Anchetele trebuie făcute cu responsabilitate! Opinia publică are dreptul să știe adevărul în acest caz! Nu vreau mușamalizări și sancțiuni de fațadă, menite să adoarmă opinia publică!

Aud că Ana Berea, directorul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Piatra Neamț, face campanie electorală domnului Iohannis, în zonele Văleni și Bâtca Doamnei.

Dacă este adevărat, îl rog pe domnul Dragoș Chitic, liberalul de la conducerea orașului, să nu mai folosească salariații din Primărie sau din societățile subordonate Consiliului Local pentru așa ceva! Fișa postului întocmită pentru fiecare dintre salariați prevede altceva decât să se implice în campania electorală” a declarat Ionel Arsene.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Oare chiar asa trebuie să se întâmple de fiecare dată, sa intervină presa ca sa se rezolve ceva? Cu profesorul de matematică de la Cracaoani care abuzează sexual fetele nimeni nu ia nici o masura, prea multe relații. Ultimul caz a fost anul asta cu o fetita de 14 ani, iar Doamna inspector Laiu, nu stie cum sa mascheze tot. Felicitari doamna, ma intreb ce ati face daca ar fi copilul dumneavoastra in locul acelor fete avizate de acolo, tot la fel ati reactiona?
    ADMIN: Daca aveti mai multe detalii, le puteti trimite pe adresa de mail tvmpiatraneamt@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.