Presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene respinge acuzatiile aparute in spatiul public, conform carora i-ar fi cerut lui Razvan Cuc sa faca presiuni pentru oprirea unor avioane la sol in ziua votarii motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Arsene califica acuzele drept o tentativa de a se atrage numele lui intr-un scandal creat artificial, pentru a se lovi in PSD. ”În urma alegațiilor apărute in ultimele ore, precizez că nu i-am cerut nici ministrului Răzvan Cuc și nici altcuiva vreodată să încalce legea sau să comită vreun abuz. Atragerea numelui meu într-un scandal creat artificial de o angajată concediată pentru lipsa de competență și neindeplinirea proiectului managerial la care s-a angajat, face parte din bătălia politică și din atacurile subversive la adresa PSD.

Cum opozitia care a dărâmat Guvernul nu are nici proiect de țară și nici viziune pentru români, continuă să facă ceea ce stie mai bine: să compromită cu acuzații false și să-și ia aliat o instituție care face dosare penale adversarilor politici”, precizeaza Ionel Arsene.

Dupa aparitia scandalului, mai multi piloti si experti in aviatie au spus ca oprirea mai multor avioane la sol fara motive temeinice, este imposibila si ca fosta directoare Tarom vorbeste in necunostinta de cauza. „Este absolut imposibil, din punct de vedere tehnic, să fie oprite la sol patru avioane, de tipuri diferite, pe respectivele curse interne“, a declarat pentru dcnews.ro Cezar Osiceanu, pilot Tarom.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.