Ionel Arsene (presedintele CJ Neamt, presedintele PSD Neamt si inculpat in doua dosare penale pentru fapte de coruptie), a petrecut revelionul 2019 intr-o locatie de LUX alaturi de Liviu Dragnea si de iubita acestuia, cu 30 de ani mai tanara.

Arsene nu a facut public locul in care si-a petrecut noaptea dintre ani, insa l-a dat de gol o poza pe care a postat-o pe contul sau de facebook, alaturi de sotia sa. Poza este facuta in acelasi decor care apare pe fundalul unei alte poze cu Liviu Dragnea si cu iubita lui Irina, care potrivit presei centrale a fost facuta in noaptea de revelion, la Sinaia. Dupa cum se poate vedea, fundalul din cele doua poze este identic, deci au fost facute in acelasi loc.

Cei doi (Ionel Arsene si Liviu Dragnea) au sarbatorit trecerea in noul an la Castelul Foișor, un loc destinat exclusiv activităților de protocol ale statului, administrat de RA-APPS. Casa de Vanatoare, aflata in proprietatea RAPPS, cu 43 de camere, a fost o casa indragita de toti regii Romaniei. A fost inaugurata inaintea Castelului Peles, drept urmare aici au stat Regele Carol I si Regina Elisabeta pana la terminarea castelului. De asemenea, aici au locuit si Regele Ferdinand cu Regina Maria pana la terminarea Pelisorului. Chiar si Carol al II – lea a locuit aici, in perioada 1930-1940, atata timp cat a fost Regele Romaniei.

Potrivit unor surse din anturajul lui Ionel Arsene, desi relatia sa cu Liviu Dragnea s-a cam deteriorat in ultimul timp, acesta ar putea sa-l insoteasca pe seful PSD si intr-un sejur prelungit, tot de LUX, in Insulele Maldive unde cel din urma planuieste sa-si duca iubita in zilele imediat urmatoare.

Maldive sau Insulele Maldive, oficial Republica Maldive, este o țară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India în Marea Laccadivelor din Oceanul Indian. O noapte de cazare in Maldive poate ajunge si pana la 45.000 de euro.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.