Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt, riposteaza la acuzele opozitiei din ultimele zile si reaminteste ca PSD a redus TVA-ul si a eliminat 102 taxe, stimuland astfel economia, dupa ce guvernarea PNL a majorat TVA-ul a crescut taxele firmelor si a impozitat pensiile. ”Trebuie să spunem lucrurilor pe nume: PSD a pus în practică cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani. Orice ar spune opozanții, cifrele nu mint.

Iar pentru noi, faptele vorbesc!

Sper că românii nu uită: guvernarea PNL a majorat TVA de la 19% la 24%, a crescut taxele firmelor, a impozitat pensiile.

Guvernare PSD s-a remarcat prin reducerea taxelor și stimularea economiei.

Astfel, PSD a readus TVA la 19%, iar anul trecut a redus TVA la doar 5% în domeniul turismului. De asemenea, peste 90% dintre firmele românești beneficiază azi de cel mai bun regim fiscal din istoria recentă a României: doar 1% din cifra de afaceri!

Tot PSD a eliminat 102 taxe care vizau în mod direct populația, respectiv taxa radio-TV, taxa pentru înmatriculare auto, taxele pentru schimbarea sau înnoirea buletinului, pașaportului etc.

Sunt fapte, nu vorbe! Și înseamnă mai mulți bani în buzunare pentru români, care încep în sfârșit să se bucure de viață: călătoresc, fac mici investiții în gospodării, sunt mai optimiști. Obiectivul nostru asumat în 2016 a fost unul singur – să le facem românilor viața mai bună! Reușim zi de zi.

Guvernul lucrează pentru toate categoriile sociale. PSD a scutit toți pensionarii de plata contribuțiilor sociale, iar pe cei cu pensii mai mici de 2.000 lei i-a scutit și de plata impozitului”, spune Arsene pe pagina lui de facebook.

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.