Veste buna pentru nemteni”, anunta Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, pe pagina de facebook. Presedintele CJ Neamt declara ca ieri (20 martie) a fost semnat contractul de achizitie a sistemului de testare coronavirus, acesta urmand sa fie livrat peste doua saptamani. ”S-a semnat contractul de achiziție pentru sistemul real-time PCR și a chitului pentru detecția COVID-19. Termenul de livrare este 3 aprilie 2020.

Așa cum știți, am alocat de la bugetul Consiliului Județean 3 milioane de lei pentru Spitalul de Urgență Piatra-Neamț, bani extrem de necesari pentru achiziția de medicamente și echipamente medicale.

Fac tot ce ține de mine ca om și președinte de Consiliu Județean să găsesc cele mai bune soluții pentru a-i feri pe nemțeni de epidemie, de complicațiile ei, pentru a ține situația sub control!

Trecem printr-o perioadă foarte grea și fac apel la cetățeni să respecte sfaturile specialiștilor și îi rog pe angajații din sănătate să își unească forțele, astfel încât populația să depășească această criză!. Voi lupta cu toate forțele pentru protejarea nemțenilor!”, scrie Arsene pe pagina lui de facebook.

Ionut CORFU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.