Schimbarile anuntate de TvmNeamt la CJ Neamt, s-au produs. Arsene l-a transferat pe Adrian Nita de la Prefectura, unde era purtator de cuvant, la Corpul de Control al presedintelui CJ Neamt. Transferul s-a realizat oficial pe 1 februarie. Adrian Nita a confirmat informatia pentru TvmNeamt si a spus ca atunci cand va fi nevoie, va da o mana de ajutor si la Comunicare. Desi Corpul de Control era prevazut in organigrama CJ Neamt, in compartimentul respectiv nu era niciun angajat, Nita fiind acum, singurul.

In locul Nicoletei Husaru, schimbata dupa gravele si desele gafe de comunicare, pe functia de purtator de cuvant al CJ Neamt a ramas jurnalista Simona Balint, deci se confirma si informatia publicata de noi, conform careia, Arsene trece comunicarea (interfata dintre institutie si cetateni) pe mana unui profesionist.

Simona Balint este angajata pe comunicare la CJ Neamt din noiembrie 2015, cand a ales sa-si suspende activitatea de jurnalist la Monitorul de Neamt pentru postul de purtator de cuvant al fostului presedinte CJ Neamt, Constantin Iacoban. Simona Balint este mult mai cunoscuta publicului ca Simona Țărnă, asa cum se semna in Monitorul, iar experienta sa in domeniu este evident ca va fi un plus pentru Arsene si pentru CJ Neamt. Simona Balint fusese plasata oarecum intr-un plan secund de catre amatorii care s-au tot perindat de-a lungul timpului pe langa Arsene dandu-se drept comunicatori, tocmai pentru a nu le fi depistata impostura.

Ionut CORFU

fundal-negru_(1)-min

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.