Ionel Arsene anunta ca a trimis o solicitarecătre Uniunea Națională a Patronatului Român – Regiunea Nord-Est și către Camera de Comerț și Industrie Neamț pentru a ajuta firmele care-si pot schimba domeniul de activitate in confenctionarea de materiale sanitare de protectie. ”Astăzi am adresat o solicitare către Uniunea Națională a Patronatului Român – Regiunea Nord-Est și către Camera de Comerț și Industrie Neamț, pentru identificarea companiilor producătoare de echipamente de protecție pentru sistemul sanitar – măști, mănuși, combinezoane – care funcționează pe teritoriul județului nostru, sau alte firme care își pot schimba obiectul de activitate, în așa fel încât să poată realiza astfel de produse.

Interesul meu este să sprijinim în principal companiile locale să încheie contracte de achiziții pentru echipamente de protecție sau aparatură medicală, pentru a avea activitate profitabilă, să își păstreze angajații și să dea salarii pentru ca oamenii să își poată întreține familiile!

Caut soluții pentru firmele din județul Neamț! Este o perioadă grea, în special pentru mediul economic, grav afectat de pandemia COVID-19, și sunt convins că trebuie susținute societățile, pentru că ele vor fi motorul dezvoltării județului!

Lansez un apel către toți antreprenorii să transmită ofertele lor către Consiliul Județean Neamț și către Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț” scrie Arsene pe contul lui de facebook.

I.C.

2 COMENTARII

  1. Asta chiar crede că lumea-i proastă? Adica ce băsina a tras? Cum sa ajute patronatul? Dacă eu vreau fac, daca nu, nu.Cred ca omul asta are nevoie de carantină si suport educațional

  2. Cata flegma a primit omul asta in nas si câtă carne in frigider si tot mai vrea.Eu cred ca nici un politician nemteana nu a mai fost atât de blamat, spurcat si disprețuit ca acest individ.Si totusi nu intra in pământ de rușine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.