Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt (inculpat in doua dosare penale pentru presupuse fapte de coruptie), are din nou o reactie cel putin deplasata pe contul lui de facebook, de data aceasta la adresa PNL-istilor, facand referire la deputatul ieșean, Costel Alexe, cel care a criticat ultimele declaratii ale lui Darius Valcov, despre care a spus ca ”Istoria pe care o meritați, tu și gașca tuturor condamnaților penal este închisoarea! Istoria pe care o meritați, tu și gașca tuturor infractorilor, este să vă ispășiți pedepesele în spatele gratiilor, nu să ne sfidați de la televizor, dând lecții de morală și comportament civic!”

Ionel Arsene s-a arata foarte deranjat de afirmatiile liberalului si își arata sustinerea fata de Darius Vâlcov, reactionat in termeni extrem de duri, folosind cuvinte ca golani, nazism, fascism si incheindu-si mesajul cu #doamnecunebuniităi #nazismpepâine #fascismliberal

Citesc siderat mesaje iresponsabile, chiar iraționale ale diverșilor politicieni despre membrii Guvernului PSD, cum este cel al liderului PNL Iași, Costel Alexe, a cărui minte îmbibată de haștag proletar-corporatist emană niște declarații absolut năucitoare. Nu-mi imaginam că în România anului 2018, un politician din generația tânără, cu viziune de dreapta poate fi în stare de atâta primitivism politic.

Cât de iresponsabil poate fi un politician care vede în gratii și cătușe rezolvarea problemelor românilor? Această atitudine găunoasă, de sorginte nazistă, nu poate face decât rău, seamănă ură și discordie. Un discurs mediocru ce provoacă stări de jenă oricărui om rațional!

Dar poate că asta este noua retorică a liberalismului sub conducerea lui Ludovic Orban. Păcat că votanții de dreapta din România au ajuns să fie reprezentați de acești golani politici care nu mai sunt în stare să spună decât ce le injectează în limbă Iohannis. Vai de capul lor de liberali liberi de idei”, spune Ionel Arsene pe contul lui de facebook.

Reamintim ca Darius Vâlcov (PSD) a declarat ca ”#rezist sunt un fir de praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm

Deputatul iesean PNL, Costel Alexe a taxat spusele lui Valcov:

”România Penalilor nu este România noastră!

Darius Vâlcov, consilierul Prim-Ministrului României, cel care conduce, fără a avea acest drept, ședintele de Guvern în lipsa marionetei Dâncilă și cel care dictează politica economică a țării:
“De #Rezist, Antifa de România? Haideţi să-i ocolim, să-i sărim, să trecem pe lângă ei, pentru că sunt un fir de praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm”

Istoria pe care o meritați, tu și gașca tuturor condamnaților penal este închisoarea!
Istoria pe care o meritați, tu și gașca tuturor infractorilor, este să vă ispășiți pedepesele în spatele gratiilor, nu să ne sfidați de la televizor, dând lecții de morală și comportament civic!
Istoria pe care românii o vor reține este că pentru 4 ani, 2016-2020, #România a travesat cea mai neagră perioadă post comunism, un regim în care poporul român s-a luptat 4 ani cu infractorii care aveau o singură obsesie: acapararea instituțiilor statului și distrugerea justiției!
Istoria reală va consemna că sunteți o rușine națională și fiecare român de buna credință vă urăște și vă hulește fie că mergeți la #AlbaIulia, la #Iași#Focșani#Suceava sau #București!
Sunteți un Guvern în exil în propria țară! #Demisia #NuNeReprezintă #Rusine ”, a spus deputatul PNL Costel Alexe, aceasta fiind declaratia care l-a iritat la maximum pe Arsene.

Arsene a mai avut reactii disproportionate, cu limbaj suburban, una dintre ele fiind cea din luna august 2018, adresata presedintelui Iohannis. Prin declaratia de atunci, Arsene a reusit sa se faca de ras in toata tara.

Arsene a reușit să se facă de râs în toată țara cu limbajul de bodegă la adresa lui Iohannis

Ionut CORFU

2 COMENTARII

  1. Pentru cunoscatori: Mesajul lui Ionel Arsene la adresa lui Alexe, nu este conceput de el. Ionel Arsene nu e in masura sa inchege o fraza in limba romana. parerea mea este ca e scris de Harabagiu.

  2. TRACTORISTUL ARSENE DIN CLICA HOTILOR
    – CUM AU AJUNS TILICARII ASTIA LA CONDUCERE?
    – CEI MAI PERFIZI MEDIOCRI COCOȚAȚI LA BUTOANE – EL SI TOATA GAȘCA DE LINGAI DIN JUR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.