Președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, a efectuat o vizită de lucru la Spitalul Municipal Roman, pentru a purta o discuție cu echipa managerială pe tema aparaturii medicale și a necesarului de materiale sanitare în spital, astfel încât unitatea să poată gestiona în cele mai bune condiții cazurile de coronavirus, se arata intr-un comunicat de presa al CJ Neamt.

Ionel Arsene a declarata ca asteapta o lista cu materialele necesare spitalului din Roman, pentru a se putea face fata eventualelor cazuri de coronavirus care vor ajunge aici. „Siguranța nemțenilor în cazul pandemiei care se întinde cu repeziciune în toată lumea este principalul aspect care mă preocupă în prezent! După ce m-am interesat despre cum s-a pregătit Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț în eventualitatea preluării unor cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, am mers la Roman, la Spitalul Municipal, unde m-a interesat același aspect, dar și dacă unitatea are nevoie de sprijin financiar de la Consiliul Județean, pentru dotări medicale suplimentare.

Este un moment dificil pentru întreaga omenire și trebuie cu toții să ne implicăm în depășirea acestui episod dramatic. Aștept de la conducerea Spitalului Municipal Roman o solicitare pentru fonduri cu care să se achiziționeze aparatura pe care nu o va putea asigura Ministerul Sănătății, conform listei înaintate recent.

Fac un apel către reprezentanții tuturor partidelor, să nu politizăm această criză mondială gravă și să tratăm cu responsabilitate epidemia! Este obligație morală față de cetățeni!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.