În urmă cu doar 2 ani, in aprilie 2020, Ionel Arsene i se adresa Anei Birchall, fost Ministru al Justitiei, spunand public că e ”curcă securistă şi urâtă cu spume”, ”javră securista” și îi recomanda cartea ”Suge-o Ramona”, cu precizarea ca acest titlu o reprezinta cel mai bine. Derapajul lui Arsene a facut la vremea respectiva turul presei din toata tara, generand reactii si acuzatii de misoginism. Nu era pentru prima data cand Arsene folosea jigniri pentru a-si ataca adversarii sau criticii, indiferent ca erau partide politice, bărbati sau femei.

Dupa doar 2 ani insa, adica astazi, 9 mai 2022, CJ Neamt organizeaza ”Gala femeii in administratia publica locala”, un eveniment prin care Arsene vrea sa le multumeasca femeilor din administratia publica locala si să le arate aprecierea pentru activitatea lor în slujba cetateanului. Cel putin asta reiese dintr-o invitatie la eveniment, semnata chiar de presedintele CJ Neamt, cel cu ”Suge-o Ramona”.

Chiar daca intentia nu ar fi deloc de condamnat (poate Arsene s-a indreptat intre timp), evenimentul in sine ridica niste mari semne de intrebare. Invitatia nu a aparut public nicaieri pana acum, fiind publicata in premiera vineri, de vestea.net, dupa ce a fost obtinuta pe surse.

Desi este clar ca manifestarea este organizata din bani publici, aceasta se desfasoara cu circuit inchis, pentru ca pana la aceasta ora, CJ Neamt nu a anuntat-o nicaieri (comunicat, site oficial, pagina de facebook), prin urmare, va fi cel mai probabil un fel de eveniment privat platit din banii CJ Neamt, unde PSD-istii si angajatii disciplinati din administratia publica, se vor premia intre ei pe scena Teatrului Tineretului din Piatra Neamt, institutie de cultura finantata tot din bani publici.

Conform vestea.net evenimentul ar fi organizat special pentru Arsene. ”Orgoliul rănit al lui Ionel Arsene de recenta condamnare trebuie pansat într-un fel. Și, probabil, s-au gândit unii că atacurile la magistrați nu sunt de ajuns așa că – în condiții de maximă secretomanie! – luni are loc, în înalta organizare a CJ Neamț (președinte Ionel Arsene)… „Gala Femeii în administrația publică”.

Cum administrașia publică nu poate fi separată de politică, rezultă că va fi un eveniment în care vor fi premiate (și) femei legate de politică și, așa cum e frumos și tradițional, premiatele vor felicita organizatorul și vor mulțumi… lui Arsene. Că doar numele lui e pe invitația de mai sus (…) Marele organizator al Galei și cel care a avut ideea nu e Arsene. El e beneficiarul principal. Dar inițiatorul este vicepreședintele Mădălina Ciubotaru”, scrie vestea.net sub semnatura lui Daniel Vinca.

Madalina Ciubotaru (foto) este vicepresedinta CJ Neamt, ajunsa pe functie dupa o serie de aranjamente si trădări chiar in interiorul partidului din care face parte, Pro Romania, un partid devenit deja muribund. Imediat dupa preluarea functiei, in biroul Madalinei Ciubotaru de la CJ Neamt, s-a format un comitet de lucru din umbra/clandestin al PSD Neamt, pregatit pentru vremurile ce vor urma, avand in vedere ca liderul Arsene, risca ani grei de puscarie. Cum politica se face cu imagine, gașca de la CJ a trecut imediat la organizarea unor actiuni aparent utile societatii, desigur, cu bani publici, dar care in realitate ar trebui sa constituie o rampa de lansare pentru viitori candidati la parlamentare si locale.

Un exemplu de eveniment organizat tot de Madalina Ciubotaru, tot pe bani publici, este cel de la sfarsitul anului trecut (a costat 150.000 de lei), cand mai multi PSD-isti in frunte cu Madalina de la Roznov, s-au perindat prin studiouri de televiziuni la emisiuni platite, au umplut retelele de socializare cu poze si postari despre spiritul lor caritabil fata de copiii institutionalizati, iar pe deasupra, s-au ales si cu niste cadouri sub brad. Detalii in articolul tvmneamt Cadouri ”pentru copiii noștri speciali” ajunse sub brad de bugetari de lux și distracție la Etno TV pe banii CJ Neamț

Ce spunea Madalina Ciubotaru la instalarea un functia de vicepresedinte CJ Neamt: ”Doresc să le mulțumesc celor peste 16000 de nemțeni care la alegerile locale din Septembrie au acordat un vot de încredere partidului PRO România, președintelui Ionel Arsene pentru propunere, colegilor consilieri județeni care mi-au acordat votul de încredere și în special colegilor mei de partid care m-au susținut necondiționat. Îmi doresc ca împreună să contribuim la modernizarea județului nostru și să reprezentăm cât mai bine interesele nemțenilor!

Mai multe detalii despre evenimentul de astazi organizat de CJ Neamt pe bani publici dar cu circuit închis, in articolul vestea.net:

Festivalul „Arsene și femeile”! CJ Neamț, la TT, pe șest, pe 9 mai, la inițiativa doamnei vice…

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.