Actualizare- informare primita in urma cu putin tim de la organizator: Din motive independente de vointa artistului plastic, expozitia “Miniaturi Picturale” este posibil sa fie anulata. Facem tot posibilul pentru a organiza evenimentul respectand coordonatele temporale si cele legate de locatie. Va vom anunta in timp util in ceea ce priveste noile amanunte organizatorice. Va multumim pentru intelegere.

Incepand cu miercuri 17 august, timp de o luna, pana pe 17 septembrie 2016, Elena Chiru expune ”Miniaturi” la sediul CAR Pensionari Piatra- Neamt din P-ta. Mihail Kogalniceanu, nr. 8, bl. I3, parter, in zona pasajului pietonal de la Pietricica.

Prezinta scrritorul si criticul de arta, Lucina Strochi.

”Născută pe 28 august 1952, Elena Chiru a absolvit cursurile de pictură din cadrul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Seculare”, clasa 2009 – 2012, sub îndrumarea profesorului Arcadie Răileanu. Pasiunea pentru pictură este prezentă în viaţa artistei, încă din tinereţe, lucrările din vremea adolescenţei rămânând însă la nivel de aspiraţie. Abia în perioada maturităţii, Elena Chiru a reuşit materializarea unui vis, acela de a deveni artist plastic. Toate expoziţiile în care a fost prezentă cu lucrări au fost expoziţii de grup. Cronologic, acestea s-au desfăşurat în anii 2010, 2011, 2012 şi 2014.

Lucrările Elenei Chiru se află în colecţii particulare, din ţară şi străinătate (Franţa, Marea Britanie, Israel etc.)”, conform ziarulcehlaul.ro

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.