Poza de mai jos a fost facuta in aceasta dimineata (18 aprilie) la Spitalul Judetean Neamt si a fost transmisa redactiei tvmneamt.ro, cu mentiunea ”Bataie de joc!”. In imagine se poate vedea micul dejun servit pacientilor infectati cu Covid 19.

In caserola din stanga imaginii sunt doua pliculete cu miere de albine la care se adauga o cana cu ceai si doua felii de paine si reprezinta micul dejun pentru pacientii care postesc.

In caserola din dreapta imaginii sunt doua bucati de branza (telemea și caș) și un cubuleț de unt, la care de asemenea se adauga o cana cu ceai si doua felii de paine si reprezinta micul dejun pentru pacientii care nu țin post.

In spitalul judetean sunt internate inclusiv cadre medicale infectate cu Covid 19, care ar trebui dupa perioada de spitalizare sa revina pe frontul luptei cu coronavirus. Dupa lupta cu boala si dupa o alimentatie mai mult decat necorespunzatoare, cineva va avea pretentia de la ele sa salveze vieti.

Alte comentarii sunt de prisos stiind ca in urma cu foarte putin timp a fost un adevarat scandal pe subiectul meniului servit pacientilor din Spitalul Judetean Neamt. Daca autoritatile si/sau conducerea spitalului vor sa vina cu explicatii, o pot face la adresa de mail tvmpiatraneamt@gmail.com

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Discutii degeaba, asta inteleg eu, în cele mai multe zile majoritatea nici asta nu mănâncă dimineata pentru ca nu au timp si se grăbesc la munca dar cand ajungem la spital avem pretentii. Nu inteleg ce ati vrea sa fie la micul dejun? Tochitura, ciorba, ciolan afumat…? Oameni buni, este un mic dejun decent, o felie de pâine cu unt si un ceai, asta e micul dejun, sau o felie de pâine cu o felie de brânză… ce tot căutați oameni buni nod in papură. Dacă căutați un motiv de cearta o sa-l găsiți de fiecare dată, da!! Hai sa ne gandim la micul dejun al fiecăruia in fiecare dimineata si daca asta nu e suficient atunci acela sa scrie prostii. Eu consider că nu e un capăt de lume. Bătaie de joc ? Pe naiba. Oameni buni, hai sa fim mai buni!!! Paște fericit !!!

    • Daca dvs.considerati acesta un mic dejun decent,va recomandam să mănânci studiați ce înseamnă un mic dejun sănătos/adecvat,cu atât mai mult discutăm despre niște pacienți care iau antivirale f.puternice!
      Nu este vorba de răutate,este vorba de bătaia de joc permanenta din SJN pt.tot ceea ce înseamnă pacientul(igiena,alimentație, medicamente, comportament,condiții decente ).Așa să îi ajute Dumnezeu pe cei care își bat joc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.