Ion Asaftei, presedintele ALDE Neamt si presedinte (vicepresedinte cu atributii de presedinte) al CJ Neamt, a facut ieri declaratii dure in contextul evenimentelor care s-au petrecut in Romania in ultimele zile, cu referire la dezvaluirile publice despre abuzurile inimaginabile facute de o parte dintre procurorii DNA. Asaftei spune ca prin incalcarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor se urmareste lichidarea elitei romanesti din toate domeniile.

O chestiune pe care ALDE o are in atentie sunt drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, incalcate grosolan in ultimii ani de catre partea oculta a ceea ce se vrea conducerea Romaniei. Este vorba despre acel stat paralel despre care domnul Tariceanu vorbeste la fiecare interventie si din nefericire pentru noi ca stat, ca tara avem exemple din ce in ce mai multe despre existenta acestui stat paralel, cu batjocura la care sunt supusi din ce in ce mai multi cetateni, unii dintre ei, cu faptul ca se vrea o lichidare in sens politic si social, nu fizic Doamne fereste, a tot ce inseamna elita romaneasca din orice domeniu, de la elita politica pana la elita stiintifica si va trebui o data si o data se fie adoptata ecest pachet de legi (legile justitiei- n.n.) pentru a reveni la normalitate intr-o tara atat de draga si frumoasa”, a declarat Asaftei in conferinta de presa de ieri (16 februarie) de la sediul ALDE Neamt.

Declaratiile complete, in materialul VIDEO realizat de TurnTV

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. tovarase asaftei eu nu consider ca mi s-a incalcat vreun drept sau vreo libertate” cum iti place matale sa spui, stereotipinoid asisderea sefului de la bucuresti, un pinguin cu pretentii de factor de decizie…Numai in capetele voastre se gaseste acel stat paralel….dar ca in judetul Neamt nu se intampla actiuni menite sa ne faca viata mai usoara, sau ca „oferiti” imoral, lucrari acolitilor ori ca podurile se darama sau ca drumurile sunt „varza”sau ca in spitale se moare etc etc este, oare , tot actiunea statului paralel???Al dracului stat este asta…

  2. Interesant este ca cetatenii nu vad ca aceste personaje sunt de fapt niste mumii de tabla, care suna a gol.In mod comic, asteapta ca ele sa rezolve probleme ale societatii.Pai asta necesita inteligenta si educatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.