ALDE Neamt isi intareste randurile cu seful adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean Neamt. Inspectorul Ioan Milea si-a anuntat semnarea adeziunii la ALDE, intr-o conferinta de presa sustinuta ieri (25 octombrie) alaturi de Ion Asaftei, seful partidului lui Tariceanu la Neamt. ”Am hotarat sa ma implic mai mult in activitatea filialei ALDE Neamt. Eu am fost simpatizant al ideilor liberale (n.n. PNL) si o perioada am renuntat la activitatea politica pentru ca eram director de scoala, iar legea nu-mi permitea sa fac si politica. Astazi am hotarat sa revin la matca in cadrul acestui partid pentru ca din intalnirile pe care le-am avut cu domnul Asaftei, mi-am dat seama ca putem colabora foarte bine. Sper ca pe parcursul perioadei urmatoare sa pot fi un colaborator foarte bun’‘, a declarat Ioan Milea (foto in stanga).

Am convingerea ca vom face o impresie buna in zona in care dumneavoastra activati, atat din punct de vedere profesional cat si din punct de vedere politic. Va asigur totodata, de intregul meu sprijiin din pozitia de vicepresedinte al CJ Neamt”, a precizat si Ion Asaftei.

In urma cu o luna, ALDE Neamt a anuntat intrarea in partid a primarului de la Borca, Ovidiu Nita, cu tot cu 5 consilieri locali din aceeasi comuna.

ALDE Neamț, lovitură de imagine. Un primar si 5 consilieri locali trec de partea lui Asaftei

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.