Vicepresedintele CJ Neamt, Ion Asaftei va verifica saptamana viitoare in amanunt drumurile judetene. ”Voi verifica drumurile judetene metru cu metru, timp de doua zile. Vreau sa vad unde mai trebuie facute reparatii si vreau sa vad cum stau lucrurile exact, la fata locului”, a declarat presedintele ALDE Neamt astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul partidului.

Asaftei a spus ca din 726 de km de drumuri judetene existenti in Neamt, mai sunt de asfaltat 164 de km. O buna parte dintre cei 164 de km vor fi reabilitati cu cei 83 de milioane de euro care for fi investiti in drumurile judetene, bani care ajung in judet si cu aportul ALDE prin PNDL II.

Asaftei are si drumurile judetene in atributiile de vicepresedinte CJ Neamt si a declarat ca vrea sa nu mai existe drumuri neasfaltate in judet, singura problema ramanand cea a axialului Izvorul Munteui- Durau pentru care abia s-a semnat protocolul cu Romsilva. El a avansat ca termen de finalizare a documentatiei pentru reabilitarea axialului, luna martie sau aprilie anul viitor.

Asaftei a abordat si problema autostrazii Iasi- Targu Mures care ar trebui sa strabata si judetul Neamt, spunand ca acest proiect a fost extrem de politizat, de aceea nu s-a facut nimic pana acum: ”S-au facut tot felul de marsuri care pana la urma s-au dovedit a fi politice si tot timpul partidele gasesc un subiect de atacuri pe tema acestei autostrazi. Autostrada asta nu este a unui partid politic sau a altuia. Trebuie sa inteleaga toti politicienii ca este necesar sa se faca eforturi comune, fara a se tine cont de culorile politice. Doar asa vom putea duce la bun sfarsit acest proiect.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Sa verifice si sa vada si drumul care leaga comuna Dragomiresti de comuna Bargaoani,care in documente este trecut ca drum asfaltat si deopotriva este un drum drum pietruit si plin de praf!!!
    Rusine celor ce au bagat banii in buzunar si au lasat de izbeliste acest drum(destul de important)-DJ 208P

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.