ALDE Neamt a respins marirea pretului la gunoi pentru nemteni, confirmand ceea ce spunea zilele trecute Ion Asaftei, presedintele ALDE Neamt, ca partidul lui Tariceanu face o ”opozitie loiala cetatenilor” si este ”in alianta cu nemtenii”, nu cu un partid sau altul.

In sedinta de Consiliul Judetean de ieri, 19 decembrie Ion Asaftei si Iulian Luca (ALDE) au avut un rol decisiv in respingerea Proiectului de Hotarare care prevedea marirea de peste doua ori a tarifului pentru colectarea gunoiului in judetul Neamt. La acest moment, ALDE poate inclina balanta in CJ Neamt de o parte sau de alta, intrucat numarul consilierilor PSD- ALDE este egal cu numarul consilierilor PNL-PMP. 16 la 16.

Nu putem pune cetăţeanul să plătească mai mult fără ca în spatele unor astfel de majorări de preţuri – care sunt împovărătoare – să avem fundamentări serioase, pentru fiecare bănuţ trecut acolo. Aşa cum am spus, ALDE face la Neamţ politica cetăţeanului, suntem în alianţă cu nemţenii cărora le susţinem interesele în legislativul judeţean”, a precizat Ion Asaftei.

Si in luna octombrie a fost supus votului consilierilor judeteni dublarea pretului pentru colectarea deseurilor, insa si atunci ALDE s-a opus, cele 3 proiecte fiind retrase de pe ordinea de zi, la initiativa lui Ion Asaftei.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.