ALDE Neamt incepe sa devina tot mai mic si mai neimportant, de cand Ion Asaftei taie si spanzura prin filiala nemteana a partidului devenit intre timp doar al lui Tariceanu.

Dupa ce a eliminat toti membrii incomozi facand excluderi pe capete, Asaftei a luat o hotarare care i-a lasat cu gura cascata pe toti membrii ALDE Neamt, cati or mai fi ramas ei. Acesta a decis ca ALDE Neamt sa nu propuna candidat la Roman pentru alegerile locale partiale, lucru care nu se face, mai ales avand in vedere ca ALDE este in coalitia de guvernare dar si intr-o coalitie la nivelul administratiei judetului Neamt si a mai multor Consilii Locale, inclusiv la Piatra- Neamt, alaturi de PSD si PMP.

Un partid care are vicepresedinte de Consiliul Judetean (Ion Asaftei) si pretentii de genul ”Redam Romania romanilor”, sa nu aiba candidat intr-un municipiu cum este Roman, este cel putin ciudat, daca gurile rele nu ar veni si cu doua variante de lucru: Blat cu PSD sau frica de a nu se face de ras, stiind ca la parlamentare, la Roman a fost dezastru pentru ALDE.

Altfel cum s-ar explica faptul ca in alte doua localitati unde sunt alegeri locale partiale (Baltatesti si Pipirig) ALDE are candidati, iar la Roman, nu.

La Roman, toate partidele au candidati (PSD, PNL, PMP, USR), mai putin ALDE, acesta fiind singurul partid fara candidat in acest oras. Din informatiile noastre, acest lucru nu a picat deloc bine membrilor ALDE Neamt, iar la Bucuresti se pare ca va fi deranj si mai mare.

Cat de ”puternica” este filiala ALDE Neamt, se poate vedea si din pozele de la depunerea candidaturilor la Pipirig si Baltatesti, unde patru oameni in frunte cu Asaftei au impartit materiale electorale. Atatia membri sa mai fi ramas la ALDE Neamt?

In zilele urmatoare revenim cu alte detalii legate de modul despotic in care Asaftei vrea sa conduca filiala Neamt a ALDE, dar si cu promisiuni ale lui Asaftei din pozitia de vicepresedinte CJ Neamt, care s-au dovedit pana la urma a fi doar vorbe goale.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.