Președintele interimar al CJ Neamț, pus și susținut în funcție de PSD Neamț, revine într-o postare pe facebook, asupra declarațiilor din emisiunea de ieri, de la Mesagerul de Neamț (Cafeaua de dimineață), încercând să aducă anumite clarificări. Din ce spune el însă, rezultă că susține în continuare că protestele de la Târgu Neamț sunt politice, și că de fapt nu s-a referit la protestatari când a folosit termenul ”mârșăvie”, ci la inițiatorii protestului, care în opinia coafată a lui Asaftei, au comis o ”mârșăvie politică”. Totodată, mai susține că declarațiile de ieri au fost de fapt interpretate negativ, în scop de manipulare.

La ultimele două din cele 3 proteste de la Târgu Neamț, a fost prezentă și o echipă tvmneamt.ro. Din ce am putut vedea noi la fața locului, protestele au avut loc în urma apelurilor la mobilizare, făcute de oameni simpli din oraș, pe rețelele de socializare. Prin urmare, inițiatorii la care face referire interimarul de la CJ Neamț, sunt cetățeni obișnuiți, dar cu spirit civic, cu care noi am și vorbit la protestul din fața primăriei, și cărora le-a ajuns cuțitul la os, pentru că nu mai au apă la robinete de luni de zile. Ei sunt cei care au decis să iasă în stradă, iar revendicările și discursurile lor nu au dus deloc înspre zona politică.

Ieri, Asaftei califica protestele de la Tg. Neamț, drept ”O foarte mare mârșăvie”. Detalii AICI Ion Asaftei despre protestele de la Tg. Neamț: ”Mi se pare o foarte mare mârșăvie. Să le fie rușine!”

Iată postarea integrală din această seară, a lui Ion Asaftei:

Vezi și

Ion Asaftei, discurs bombastic la o zi de comună, despre război, droguri, conspirații sau manipulări subliminale

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Vai și amar de Județul Neamț!
    Oameni ce nu pot lega doua vorbe și se simt ofensați când li se spune în fata ca sunt prosti.
    Ce sa așteptăm apa,poduri ,drumuri ,gaz.. când ei nu știu nici câte urechi au!
    Este clar ca sunt de umplutura ,masa de manipulat de la București care acoperă hoții și corupții din consiliul județean !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.