Ion Asaftei, pus și susținut de PSD în funcția de președinte interimar al CJ Neamț, spune că se va lua de gât cu leul fioros de la spital, explicând că ”leul fioros” înseamnă problemele spitalului. În același timp, Asaftei se declară uimit, întrebându-se dacă nu se poate schimba nimic la Spitalul Județean, administrat de CJ Neamț. ”Ar trebui o nouă abordare, atât a conducerii spitalului, cât și a noastră, a Consiliului Județean, vizavi de problemele și de necesitățile acestui spital. Nu e joacă când (sic!) am spus c-o să facem ceva, eu rămân uimit într-un fel, și îmi pun de multe ori întrebarea, dom-le, chiar nu se poate schimba nimic la spitalul ăsta? Și vreau să vă spun că mă iau cu leul ăsta fioros de gât, că nu am ce face. Leul ăsta, însemnând tot ce se întâmplă la spitalul ăsta… așa. Păi, în sensul de a-l moderniza, de a face ceva. Chiar nu o spun sub formă de glumă. Pentru că acolo vorbim de ceva ce parcă împiedică tot. Parcă totul este sub zodia blocării”, a declarat Asaftei în emisiunea Cafeaua de dimineață, realizată de Valentin Bălănescu- Mesagerul de Neamț.

Ion Asaftei a fost vicepreședinte al CJ Neamț în perioada 2016-2020, după care a fost consilier personal al baronului penal Arsene, apoi i-a luat locul la șefia CJ, cu voturile PSD. În campania electorală din 2020, Arsene se lăuda că CJ Neamț a investit 21 de milioane de euro în spitalul județean. Mesajul electoral era aplaudat de toți (PSD-iști plus aliați) cei care acum se arată indignați și surprinși de dezastrul de la spital.

Asaftei a participat la aceeași emisiune în care noua directoare a spitalului, a spus că situația unității medicale este aproape fără speranță și că aceasta s-ar putea închide la începutul anului viitor

Noua directoare de la spital: ”Sincer, foarte multe soluții nu avem”, ”S-ar putea să ne luăm băgăjelul și să plecăm acasă”

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.