Lucrarile de asfaltare pe DN 15 Piatra neamt- Bicaz sunt pe ultima suta de metri, anunta Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt. Ieri a inceput asfaltarea si in orasul Bicaz, iar lucrarile vor continua pana dupa baraj. Arsene multumeste participantilor la trafic pentru intelegere si prezinta scuze pentru disconfortul creat. ”Lucrările de asfaltare a unuia dintre cele mai circulate drumuri din județul Neamț, Piatra Neamț – Bicaz, sunt aproape de final. Am promis că dacă vremea ține cu noi, aceste lucrări se vor termina în scurt timp și iată, nu am vorbit în zadar!

În câteva zile, totul va fi gata iar participanții la traficul pe această rută vor circula în cele mai bune condiții! Astăzi (n.n. ieri- 1 iulie), a început asfaltarea DN 15 în interiorul orașului Bicaz, astfel că atât turiștii care traversează zona cât și bicăjenii se vor bucura de un drum modernizat. Lucrarea va continua până după baraj, în zona debarcaderului.

Le mulțumesc șoferilor pentru răbdare și le adresez scuze pentru disconfortul creat, dar îmi doresc ca drumurile din județ să fie modernizate complet și redate traficului în cele mai bune condiții!

Am mai spus-o și o repet: vreau ca până la finalul mandatului de președinte în fruntea județului să rezolv 90% din problemele infrastructurii rutiere nemțene. Am sprijinul echipei din Consiliul Județean, al Guvernului, al tuturor factorilor de decizie!”, anunta Ionel Arsene pe pagina lui de facbook.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.