Tristete fara margini in aceasta seara (19 februarie) in curtea Spitalului Judetean Neamt, unde a fost adus pentru ultima data, trupul neinsufletit al asistentului de la UPU Piatra Neamt, care a murit in urma cu doua zile, dupa ce s-a vaccinat, apoi a fost depistat pozitiv la testul coronavirus. Masina cu care a fost adus Gheorghe Leca de la Cluj Napoca, unde a decedat, a intrat in curtea spitalului in jurul orei 18:40 si a fost asteptata de zeci de cadre medicale din spital, dar si de toti colegii din UPU, inclusiv cei care erau liberi astazi.

Rampa pentru pacienti de la UPU s-a umplut de lumanari si de oameni care si-au asteptat colegul cu mesaje scrise pe hartie si tinute la piept: ”Nu te vom uita”, Ai fost cel mai bun coleg”, Un suflet bland ne-a parasit”, sunt cateva dintre ele (Mai multe amanunte despre conditiile in care asistentul de 64 de ani si-a pierdut viata, AICI si AICI)

Momentele din fata UPU Piatra Neamt, au fost transmise in direct de tvmneamt.ro. Pentru a putea fi vizionate, click pe ecranul de mai jos, pe Vezi pe Facebook

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.