Fostul prefect Vasile Panaite (PNL) reaminteste in calitate de organizator, ca astazi, 3 iunie, are loc Marșul Biciclistilor in Piatra Neamt, incepand cu ora 17, cu plecare din fata Teatrului Tineretului. Marșul este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Bicicletei si se vrea a fi si un nou semnal de alarma pentru administratia locala, privind lipsa infrastructurii rutiere pentru biciclete, din orasul despre care Liviu Harbuz (șeful de cabinet al primarului), recunoastea ca ”Este un oras confiscat de șmecheri”.
Odata cu anuntul privind marșul, Vasile Panaite transmite un nou mesaj contondent pentru administratia Carabelea (primarul fiind colegul lui de partid), afirmand ca in mandatul acestuia, nu s-a montat nici macar un indicator rutier, cu atat mai putin piste de biciclete:  ”Sper ca din bun simț pentru toți cei care vor participa la eveniment, reprezentanții administrației să ne bucure cu…absența lor!! E mai curat și sănătos așa!
Oricum se laudă că fac piste de biciclete deși proiectele sunt ale fostei administrații locale. Iar în actualul mandat nu au montat nici măcar un semn de circulație “Atenție bicicliști”! Măcar unul!! Așa că, mai ușor cu dragostea față de bicicliști!
Revenind la evenimentul de astăzi, vă invit, dragi prieteni, să participați, cu mic, cu mare cât mai mulți!
Vă readuc aminte programul zilei de vineri, 03 iunie 2022:
Ora 17.00 – întâlnirea participanţilor în faţa Teatrului Tineretului Piatra-Neamţ I(parcarea dintre Palatul Administrativ şi TT).
Ora 17.30 – instructaj a persoanelor participante realizat de Poliţia Rutieră.
Ora 17.45 – deplasare organizată pe următorul traseu: Teatrul Tineretului – Magazin Unic – bulevardul Dacia – strada Petru Rareş – strada Ştefan cel Mare – Stadion Ceahlăul – bulevardul Decebal – Casa de Cultură – Muzeul de Istorie – Pod Căprioara – Ştrandul Piatra-Neamţ.
Sosirea în Ştrandul Piatra-Neamţ este programată pentru ora 19.00 urmând ca aici să aibă loc o socializare între participanţii la eveniment. Sper ca surpriza pe care o pregătesc în ştrand să fie pe placul vostru!”, transmite Vasile Panaite.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.