*ACȚIUNI PENTRU SIGURANȚA RUTIERĂ ÎN JUDEȚUL NEAMȚ*

_*În ultimele 24 de ore, poliţiştii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfășurat acțiuni pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație._*

Astfel, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat *159 de sancțiuni contravenționale*, în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 36 de permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

_*Depistaţi în timp ce conduceau vehicule cu viteză excesivă_*

La data de 30 iulie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat, pe Drumul Județean 156 A, în afara localității Dobreni, o femeie, de 34 de ani, din județul Bacău, care conducea un autoturism, cu 142 km/h, pe un sector de drum cu limita de 90 de km/h.

De asemenea, polițiștii rutieri au depistat, pe Drumul Județean 156 A, în localitatea Boțești, un bărbat, de 57 de ani, din județul Bacău, care conducea un autoturism, cu 124 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

Totodată, pe Drumul Național 15 C, în localitatea Oșlobeni, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Piatra Neamț, care conducea un autoturism, cu 114 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

Persoanele în cauză au fost sancționate cu amendă, în valoare de 1305 lei, fiindu-le reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile, ca măsură complementară.

*Acțiunile pe linie rutieră continuă și în zilele următoare, polițiștii rutieri fiind prezenți la datorie, pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate.*

Sursa: IPJ Neamț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.