Traficul rutier va fi restrictionat in judetul Neamt si in aproape toata tara, din cauza temperaturilor extreme inregistrate in ultimele zile, dar care vor persista si in zilele urmatoare.

Masura este valabila pentru ziua de maine, duminica 6 august si se va aplica intre orele 12:00 si 20:00, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Prin urmare, pe drumurile nationale din judetul Neamt, autovehiculele cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone nu vor putea circula in intervalul amintit.

Fac exceptie transporturile de persoane, de animale vii, de produse perisabile de origine animala si vegetala, transporturile funerare, vehiculele de interventie, transporturile postale si de echipamente de prim ajutor, cisternele cu carburanti, transporturile de marfuri sub temperatura controlata, vehiculele de tractari auto avariate, vehiculele pentru transport apa in zone calamitate, vehiculele de salubrizare, vehiculele care transporta apa imbuteliata, vehiculele cu produse provenite din exploatari agricole si vehiculele militare.

Restrictionarea circulatiei este necesara pentru a proteja drumurile impotriva deformarii covorului asfaltic, sub greutatea camioanelor.

Este posibil va masura sa fie prelungita si pentru ziua de luni, 7 august.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.