Niste ”glumeti” au pus pe drumuri pompierii sambata si duminica, dupa ce au dat foc la deseuri, pe o strada si intr-o centrala termica dezafectata din Piatra- Neamt, se arata intr-un comunicat ISU Neamt:

”Vineri, 12.05.2017, la ora 14:33, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la deşeuri în municipiul Piatra Neamţ, str. Dumbravei. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. În urma evenimentului au ars cca. 7 tone de gunoaie.

Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost “foc deschis în spaţii deschise”.

Sâmbătă, 13.05.2017, la ora 21:54, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea de arderi necontrolate la deşeuri menajere în interiorul unei centrale termice dezafectate în Municipiul Piatra Neamţ, str. Grigore Ureche. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat şase pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. În urma evenimentului au ars deşeuri din hârtie şi o bucată de lemn.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost “foc deschis în spaţii închise”.”

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.