Jandarmii nemteni au echipa de fotbal si participa la Cupa Romaniei la minifotbal, care se desfasoara la Cluj Napoca. Potrivit cunoscutei lozinci din tribune, ei au si valoare, anul trecut clasandu-se pe locul III la un turneu final de minifotbal pe plajă, anunta Inspectoratul de Jandarmi Neamt:

În perioada 7-9 iulie a.c., echipa de minifotbal a jandarmilor nemţeni va participa la Cupa României la minifotbal de la Cluj-Napoca.

După campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor de la Piatra Neamţ (23-25 iunie) şi cele patru Campionate Regionale: Sud-Est Braşov, Nord-Est Iaşi, Nord-Vest Oradea şi Sud-Vest Drobeta Turnu Severin organizate în perioada 30 iunie – 2 iulie, a venit momentul ca Federaţia de Minifotbal din România să organizeze Cupa Românei în localitatea Cluj-Napoca. Se anunţă un eveniment de mare amploare la care vor participa nu mai puţin de 84 de echipe. Competiţia este organizată pe 28 de grupe de calificare iar echipa ,,Jandarmii Piatra Neamţ” va lupta pentru calificare în grupa XXII având ca adversari FC Reggio Braşov şi Italienii Floreşti.

Nu este pentru prima dată când jandarmii nemţeni au rezultate pe această linie sportivă, în septembrie anul trecut au participat la un turneu final de minifotbal pe plajă acolo unde au obţinut un onorabil loc III. Şi de această dată vor avea o misiune dificilă de îndeplinit dar cu siguranţă o vor trata ca tare.

Colectivul bleu-jandarm nemţean le urează băieţilor mult succes în activitatea competiţională şi îi aşteaptă acasă măcar cu primul loc!

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Menționați că în afară de Marian Patruică, ce oricum nu joacă, ceilalți nu au nicio treabă cu Jandarmeria. E o selecție de minifotbaliști locali, uniți sub același nume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.