Actualizare: Astazi (2 iulie) in jurul 13:30, se lucra la montarea celeilalte bucati a drapelului. Deci drapelul Romaniei a stat ciuntit si batjocorit pe cladire, aproape 24 de ore.

Stirea initiala: Asa arata drapelul Romaniei, pus astazi pe cladirea Prefecturii Neamt, cladire care adaposteste si birourile CJ Neamt.

Dupa cum se poate vedea, patriotismul manifestat la diverse manifestari publice de prefect si de presedintele CJ Neamt se reduce doar la a duce mana la inima cand se canta imnul ca sa dea bine in poza. In rest, nu mai conteaza.

O posibila explicatie a celor care au facut-o de oaie atazi (1 august) este ca urmeaza sa se puna si cealalta jumatate de drapel, inca o bucata de galben plus albastru, dar asta se va intampla maine. Astazi a plouat si nu s-a putut pune decat jumatate de drapel. Putea macar sa fie acoperit, sau sa se astepte sa treaca ploaia, nu sa-si bata joc de cel mai important simbol al statului roman si pe cladirea principalelor doua institutii ale unui judet, sa fie lasat doar jumatate de drapel.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.