În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat. Cinci tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au identificat și reținut, la data de 11 octombrie a.c., cinci tineri cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, toți din Dulcești, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 8/9 mai a.c., trei tineri de 20, respectiv 25 și 28 de ani, s-ar fi deplasat pe raza localității Sagna, de unde ar fi sustras, prin escaladare, aproximativ 200 de metri de cablu telefonic ce aparține unei societăți comerciale de profil. De asemenea, în noaptea de 26/27 august a.c., doi dintre cei cinci tineri s-ar fi deplasat, din nou, la ieșirea din localitatea Vulpășești, de unde ar fi sustras aproximativ 300 de metri de cablu telefonic.

Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la peste 15.000 de lei.

În urma administrării probatoriului, cei în cauză au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

La data de 11 octombrie a.c., tinerii au prezentați instanței de judecată, care a dispus plasarea acestora sub control judiciar pentru 60 de zile.

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.