Scriitorii nemteni sunt invitati sa participe la cea de-a V-a editie a Concursului National de Proza „Mihail Sadoveanu”, desfasurata in perioada 8 – 9 noiembrie, la Muzeul Literaturii Romane din Iasi.

Inscrierile au inceput deja si se pot face pana pe 22 octombrie 2014, data postei.
La concurs pot participa autori de orice varsta, care nu au debutat editorial si nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor din Romania. Participantii pot trimite 1-3 lucrari in proza, inclusiv fragmente de roman, dactilografiate in doua exemplare, la 1,5 randuri, de pana la 15 pagini fiecare lucrare.

Lucrarile, semnate cu motto si avand formatul A4, vor fi trimise pe adresa: Muzeul Literaturii Romane Iasi, str. V. Pogor nr. 4, cod. 700110, Iasi, cu mentiunea Pentru Concursul National de Proza „Mihail Sadoveanu”. In coletul postal va fi introdus un plic inchis (avand acelasi motto), care va contine numele si prenumele autorului, un CV de prezentare si date de contact (copie dupa cartea de identitate, nr. de telefon, e-mail).

Premierea va avea loc in ziua de 9 noiembrie, la Muzeul „Mihail Sadoveanu”, in cadrul Zilelor Sadoveanu, iar juriul, stabilit de Muzeul Literaturii Romane Iasi si Uniunea Scriitorilor din Romania, va acorda Premiul „Mihail Sadoveanu”, premiile I, II si III, precum si o serie de mentiuni. De asemenea, lucrarile premiate vor fi publicate, cu acceptul autorilor, in antologia Concursului National de Proza „Mihail Sadoveanu”, editia 2014, editata de Editura Muzeelor Literare Iasi.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.