Trei tineri cu vârste între 18 și 24 de ani riscă să ajungă după gratii după ce au stâlcit în bătaie pe un alt tânăr, de 23 de ani. Acesta a fost transportat în stare gravă la spital, luni noapte, iar medicii au trebuit să-i extirpeze splina, astfel că tânărul rămâne infirm pe viață.

Totul a pornit de la un conflict spontan iscat între cei trei și viitoarea victimă, care era împreună cu un prieten (22 de ani) la un bar din comuna Oniceni. Spiritele s-au încins imediat, tinerii s-au înjurat și și-au proferat amenințări reciproc, dar au fost potoliți de barman și de consătenii care mai erau în local. Apoi, cei doi amici au plecat spre casă, dar pe drum au fost ajunși din urmă de grupul rival, care i-a atacat și i-a lovit cu pumnii și picioarele, iar unul dintre ei a folosit un spray lacrimogen. Încăierarea a fost curmată de sunetul sirenelor echipajului de poliție care a fost chemat să intervină. Tânărul de 23 de ani era la pământ, abia mai răsufla, fiind preluat și transportat la spital, unde a fost operat.

„Am fost sesizați în ziua de 27 octombrie despre un conflict violent care a avut loc în seara de 26 octombrie, în jurul orei 22, în comuna Oniceni, iar în baza constatării medico-legale privind victima agresiunii s-a schimbat încadrarea juridică a faptei din lovire sau alte violențe în vătămare corporală, cercetările continuând împotriva a trei suspecți care au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță“, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

În urma audierilor, suspecții au fost conduși la parchet cu propunere de arestare preventivă. Marian Vasile Burlacu, Gabril Daniel Sardaru și Robert Gabriel Pavel au fost prezentați aseară la Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă. Nu este exclus ca judecătorul să admită propunerea Parchetului Roman, având în vedere că victima a rămas fără splină, infirmitate cu care va avea de trăit pentru tot restul vieții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.