In luna martie 2017, Ionel Arsene promitea că în Neamt se vor construi nu mai putin de 5 heliporturi, pentru elicopterele de interventie medicala de urgenta, la Piatra- Neamt (in incinta spitalului), Roman (in zona Spitalului Municipal), Targu- Neamt (in apropierea spitalului), Bicaz (in zona spitalului) si Poiana Teiului.

De atunci, propaganda PSD a intoxicat continuu opinia publica cu sloganuri ca ”Fapte, nu vorbe” sau ”Promisiuni indeplinite”, ori cu articole de presă platite cu bani grei, despre mărețe realizări sau despre investitii de sute de milioane de euro care nu prea se văd, iar cele care se văd, au cam inceput sa se prabuseasca.

Despre cele 5 heliporturi, CJ Neamt transmitea in martie 2017, ca a fost aprobata construirea si ca vor costa 4.200.000 de lei (aproape un milion de euro) din care 189.000 de mii de lei, reprezinta contributia CJ Neamt, pentru pentru studii de fezabilitate, avize, etc. După 5 ani, nu a fost nici macar incepută construirea vreunui heliport. Iar despre bani nu se mai stie nimic. Nimeni de la CJ Neamt nu a mai comunicat nimic opiniei publice, nici măcar daca s-au chletuit banii pentru studiile de fezabilitate.

Tot in luna martie 2017, deci tot cu peste 5 ani in urma, Arsene (CJ Neamt) promitea odata cu construirea heliporturilor si ridicarea unui Centru Medical in comuna Poiana Teiului, care ar fi urmat sa deserveasca si comunele Borca, Farcasa, Ceahlau, Grinties. Costurile anuntate atunci, se ridicau la 2 milioane de lei (500.000 de euro), suma la care CJ Neamt urma sa contribuie cu 155.000 de lei (peste 30.000 de euro) pentru studii de fezabilitate si alte avize necesare. Pana astazi nu se mai stie nimic nici de bani, nici daca se mai face Centrul, cert este că nu s-a construit nimic. Au ramas doar vorbe.

Ionut CORFU

2 COMENTARII

  1. Eiii, erau alte vremuri… Asa se gandea dansul atunci, ca o sa cumpere si un elicopter pentru CJ, sau poate chiar unul personal!
    Acum, s-au schimbat treburile,Ionel este in cautare de locuri de andocare pentru yachtul luat pe vremea cand traia Petre Imre(sfatuitorul lui pe probleme financiare cu multe zerouri)

  2. Serios vorbind.La asemenea proiecte,trebuie sa contribuim toți.Nu sunt bolnavi ai puterii sau ai opoziției.Sunt oameni,care așteaptă realizarea promisiunilor și “ oameni” politici, ce fac ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.