Cei doi investitori din Republica Moldova care la inititativa consilierului local ALDE, catalin Misaila s-au hotarat sa faca doua fabrici la Piatra- Neamt, au ajuns miercuri in oras. Dupa cum anuntam in articolul INVESTITORII LUI MISĂILA S-AU HOTĂRÂT, VIN LA PIATRA- NEAMȚpatronii a doua intreprinderi private din Republica Moldova vor sa-si confectioneze produsele la Piatra- Neamt.

Ieri si astazi, insotiti de Catalin Misaila pe post de gazda, investitorii au mers in mai multe locuri pentru a vedea pe care il alege pentru spatiile de productie, declarat astazi Misaila intr-o conferinta de presa de la sediul ALDE Neamt.

Ei au luat contact si cu alti producatori din zona orasului si deja cu unul dintre ei s-au perfectat clauzele unui contract care urmeaza a fi semnat. Este vorba despre un operator din industria confectiilor metalice de la Dumbrava Rosie care va produce piese din inox pentru una dintre cele doua firme din Republica Moldova.

Daca planurile moldovenilor se vor concretiza, pentru inceput, se vor crea aproximativ 100 de locuri de munca.

”Cred ca este destul comert in Piatra- Neamt, asa ca trebuie sa mai si producem ceva”, declara Misaila in urma cu o luna cand anuntat pentru prima data ca a convins cel putin doi producatori din Republica Moldova sa investeasca la Piatra- Neamt.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.