Facem din start precizarea ca nu acuzam cadrele medicale de la UPU, care sunt depasite de situatie datorita deficitului de personal si de dotari, cu toate ca de multe ori au o atitudine aroganta nejustificata.
Vrem doar sa fcem auzite strigatele disperate ale platitorilor de taxe si impozite care ajung in spitalul judetean condus de domnul Lazar in mod discretionar si incompetent.
Pacientii si insotitorii lor, au ajuns in situatia sa sesizeze presa ca ultima sansa de a face auzite problemele si situatiile disperate cu care se confrunta in spitalul judetean Neamt.
Aveti mai jos inregistrarea convorbirii telefonice cu domnul D.B. care a ajuns ieri la ora 14 la UPU si…

Asadar, dumnealui a ajuns la spital cu un vecin in varsta, de care are grija, cel in cauza neavand rude. Batranul era suspect de accident vascular cerebral, el suferind inca trei astfel de afectiuni pana acum. Asa dupa cum ati putut asculta in povestirea domnului, au stat la UPU 11 ore, pana la ora 1 azi noapte cand omul a fost trimis acasa cu o salvare si un brancardier, cu semne de anevrism cerebral, in conditiile in care batranul nu se poate deplasa singur. Cele 11 ore petrecute la UPU au fost de cosmar, primele ingrijiri fiind primite dupa 8 ore iar cei care l-au insotit pe pacient avand parte de comportament grotesc din partea cadrelor medicale si a “vestitilor” paznici ai lui Lazar, care nu voiau sa lase niciun insotitor langa batranul mai mult mort decat viu.
Atmosfera din noaptea trecuta si nu numai, a fost una desprinsa parca din filmele de groaza. Zeci de pacienti, gemete, injuraturi printre dinti, medici irascibili, paznici care faceau triaj in locul medicilor si apartinatori care sunau la televiziuni si ziare.
Ce trebuie sa se mai intample la spital domnule Iacoban, ca sa luati masuri? Nu este destul de clar ca managementul spitalului este dezastruos? Ce va impiedica sa demiteti pe Ioan Lazar? (facem precizarea ca de doua zile, domnul Iacoban nu ne raspunde la telefon pentru a-si exprima punctul de vedere) Cati oameni trebuie sa moara nevinovati la UPU pentru ca lucrurile sa se indrepte? De asta a interzis accesul presei zbirul Lazar, in spitalul judetean? Penbtru ca astfel de lucruri sa nu se vada? Dumneavoastra domnule prefect ce parere aveti? Domnule Dragos Chitic! Cetatenii orasului condus de dumneavoastra sunt batjocoriti la spital. Va rugam sa va implicati!
Cetatenii care va platesc si de care va bateti joc va cer demisia domnule Lazar. Asa nu se mai poate. Cine va credeti ca sa confiscati un spital judetean? Cine v-a lasat mostenire postul de director? Sunt trei zile de cand la spital este doar scandal.Ati demonstrat ca nu sunteti in stare sa faceti nimic bun in spital de peste doi ani de cand sunteti director. Dati inapoi salariile incasate nejustificat! Dati-va demisia!
Ionut Corfu

P.S. INFORMAM CETATENII CARE TREC PRIN EXPERIENTE DE ACEST GEN LA SPITALUL JUDETEAN, CA NE POT CONTACTA LA NUMERELE DE TELEFON DE PE SITE-UL TVM SECTIUNEA CONTACT, SAU PE PAGINA DE FACEBOOK, TVM.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. de ce tot dati vina pe directori si ce sus pusi…am avut un accident acu 1 luna nu a fost grav vreau sa zic ca m-au tratat foarte bine la upu..astea sunt niste aberatii ce zice domnu… eu unul am fost foarte multumit de servicile upu…am fost la tomograf la radiologie ..la pansat…asta nu inseamna ca dl LAZAR E VINOVAT…. ce dreaq el conduce tara ..el ia in primire la upu?…. vinovat e sistemul si guvernul.. nu mai dati in fundul altuia

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.