Atentie, articolul contine expresii licentioase! Limbaj obscen! Audio necenzurat!

Daca tot nu mai poate candida pentru un nou mandat de primar din motive de conflict de interese, Vali Puica (PSD), primarul in functie al comunei Borlesti din judetul Neamt, lasă totusi ceva in urma lui, ceva prin care consatenii lui sa nu-l uite prea usor. Si cum studiile nu-l ajuta sa lase mostenire comunei vreo lucrare stiintifica, vreo inventie sau inovatie, dupa Vali Puica va ramane si inregistrarea de mai jos, în limbaj absolut descalificant pentru orice om ajuns la varsta maturitatii, cu atat mai mult pentru un primar care ar trebui sa fie un reper de moralitate pentru intreaga comunitate.

Te f… grija? `te-n p… mea!”, i se adreseaza primarul care peste 3 saptamani va fi amintire pentru borlesteni, unui consatean/alegator, prin intermediul unui mesaj audio pe whatsapp. Desigur, Vasile (Vali) Puica nu ar fi nici primul nici ultimul edil din Romania care foloseste un astfel de limbaj de bodegă, insa asemenea exemple de mârlănie și bădărănie trebuie taxate fara rezerve de electorat, pentru ca un om cu limbaj si atitudine de vătaf pe propria mosie, nu are ce cauta niciodata in fruntea unei comune, unde trebuie sa dea dovada de respect fata de cetateni.

Cam asta ar trebui sa stie cetatenii din Borlesti cand Vali Puica le recomanda sa-l voteze in locul lui pe un sofer de la firma lui ”cumătru`” lui Arsene, devenita intre timp, pepiniera de cadre PSD.

Primarul de Borlesti nu este la prima escapada de acest gen in spatiul public. In urma cu 3 ani, acesta se plangea pe facebook cum îl înșeală nevasta, ca mai apoi, sa-si faca ibovnica un fel de ”Cabinet 2” în Borlesti, ba chiar si prezentatoare la zilele comunei. Vezi AICICANCAN de Neamț. Un primar ”își spală rufele” pe facebook- povestește cum și cu cine l-a înșelat nevasta, timp de doi ani

De altfel, nici seful de partid al lui Puica nu este mai departe de el. Zilele trecute, acesta folosea un limbaj asemanator intr-o conferinta de presa, in care l-a amenintat cu bataia pe prefectul judetului Neamt: Vezi amanunte AICICozmanciuc: ”Baronul lui Dragnea este în stare să ne ia la bătaie, dar cine se mai teme de el?”

Insa inainte sa ascultati inregistrarea, trebuie sa vedeti si cum Vali Puica se poza extrem de evlavios la mormantul lui Arsenie Boca:

Audio- Vali Puică, primarul PSD al comunei Borlesti: ”Te f… grija? `te-n p… mea!

Audio- Un primar PSD din Neamț înjură ca la ușa cortului: Te f..e grija? `te-n p… mea! (Atentie! Limbaj obscen! Audio necenzurat!)

Publicată de TVMneamţ.ro pe Duminică, 6 septembrie 2020

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.