Organizatia AUR Neamt, reactioneaza dur după ce vicepresedinta CJ Neamt, Madalina Ciubotaru (Pro România), a fost obligata de judecatori (decizie definitiva) sa plateasca peste 100.000 de lei, fiind gasita drept unul dintre responsabilii jafului de la Statiunea Negulesti, obiectiv ajuns ruină, dupa ce a fost administrat si de cea in cauza. Oamenii lui Simion din Neamt, coordonati de deputata Dumitrina Mitrea, concluzioneaza ca prin decizia magistratilor de la Curtea de Apel Bacau, se demonstreaza inca o data, ca judetul Neamt este condus de infractori. ”Sfârșit de poveste în cazul jafului de la Stațiunea Negulești, având ca personaj principal pe Mădălina Ciubotaru – Vicepreședinte CJ Neamț
Magistrații Curții de Apel Bacău au avut nevoie de 6 termene pentru a se pronunța definitiv în dosarul în care Mădălina Ciubotaru, unul dintre cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Neamț, i s-a atras răspunderea pentru intrarea în insolvență a societății “Neamț Turism”, firmă a CJ-ului.
După ce Tribunalul Neamț a obligat-o să plătească peste 570.000 de lei, pasiv rămas neacoperit al societății Neamț Turism, la Curtea de Apel Bacău, unde s-a judecat apelul făcut atât de Ciubotaru, cât și de Finanțe, lucrurile s-au schimbat.
Astfel, magistrații băcăuani au redus cuantumul pasivului pe care Mădălina Ciubotaru îl va suporta la suma de 110.489 lei. Rând pe rând, ni se demonstrează că Județul Neamț este condus de infractori!”, scriu pe facebook cei de la AUR Neamt.
Mai multe detalii despre Jaful de la Negulesti AICI
Fotomontaj- AUR Neamt:
Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.