Încă un PSD-ist de al lui Arsene a trecut în oastea naționalistă a lui George Simion. Ilan Laufer, fost membru PSD Neamț și fost ministru PSD al Mediului de Afaceri, a ajuns la AUR.

În 2017, Laufer se poza alături de Arsene la o conferință de presă la sediul PSD Neamț, în postură de proaspăt membru PSD, fiind prezentat de baronul fugar, drept ”o achiziție importantă”. Detalii AICI. Un an mai târziu, Laufer participa la o chermeză cu tăierea porcului de Crăciun, alături tot de infractorul Arsene, la o pensiune din comuna Tazlău, jud. Neamț. Detalii AICI

Ulterior, după ce a fost implicat în mai multe scandaluri (exemple AICI și AICI), în anul 2019, Laufer și-a făcut un partid fantomă, intitulat Forța Identității Naționale. 

De atunci, nu s-a mai auzit mare lucru de el, până astăzi, când aflăm din presa națională, cu omul lui Arsene și-a băgat partidul fantomă în AUR, devenind naționalist pursânge. Pentru a ajunge la AUR, Laufer a fost nevoit mai întâi să facă o fuziune cu partidul lui Dragnea, devenit tot un partid fantomă, condus acum de fostul Ministru PSD al Educației, Liviu Pop, poreclit ”genunche”. Astfel, cei doi PSD-iști, împărtășesc acum idealurile suveranist-patriotice ale AUR, partid care pretinde că luptă contra PSD pentru a aduce România pe drumul cel bun. ”Partidul Alianța pentru Patrie, condus de Liviu Marian Pop, fostul ministru al educației, și partidul Forța Identității Naționale, condus de Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, au fuzionat în cadrul unui congres extraordinar organizat vineri, 1 decembrie, la Alba Iulia. Cele două partide vor forma o alianță cu AUR la alegerile din 2024”, scrie presa centrală.

Recent, și fosta senatoare PSD Neamț, Emilia Arcan, a aterizat în AUR reușind să treacă în 3 ani pe la 5 partide: PSD- Pro România- APP- ANȚ- AUR. În ultimele săptămâni, mai mulți parlamentari PSD dar și mulți alți PSD-iști din teritoriu au trecut la AUR.

Emilia Arcan, fostă senatoare PSD Neamț, s-a aliat cu AUR sub flamura naționalistă

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.