Daca pe timp de pace politica nu se intampla mai nimic bun in judetul Neamt, iata ca o criza politica ii poate fi favorabila, pe modelul n-aduce anul, ce poate aduce criza.

Un deputat PNL de Iasi, seful organizatiei judetene a partidului, profita de situatia creata si cere primarului PSD de la Iasi si parlamentarilor PSD de Iasi, sa conditioneze acordarea sprijinului pentru Grindeanu in Parlament, de promisiunea ca se vor aloca fonduri pentru autostrada Iasi- Targu Mures.

Le cer domnului Chirica şi parlamentarilor PSD responsabili să profite de „fereastea de oportunitate” şi să îi ofere sprijin prim-ministrului Grindeanu ÎN SCHIMBUL alocării de fonduri pentru autostrada Iaşi-Tg. Mureş”, a declarat ieri deputatul Marius Bodea, într-un comunicat de presă.

Si cum proiectul acestei autostrazi prevede ca ea sa strabata o buna parte din judetul Neamt, s-ar putea ca nemtenii sa se bucure pe timp de criza mai mult decat atunci cand e liniste politica, cu toti ministrii si cu toate Guvernele care se tot perinda prin judet si arunca cu promisiuni in stanga si in dreapta.

Autostrada Iasi- Targu Mures este un proiect mai vechi insa a tot fost ocolit in ceea ce priveste finantarea, ultimul termen de incepere a lucrarilor fiind 2028, termen avansat de Guvernul Ponta.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.