Un autoturism a luat foc in mers ieri, pe Calea Romanului in Piatra- Neamt, incendiul pornind de la un cablu electric defect, anunta ISU Neamt:

Luni, 09.05.2017, la ora 10:23, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un autoturism în Municipiul Piatra Neamţ, str. Mihai Viteazu.

Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospecială de capacitate medie(FRAP) din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. În urma evenimentului a ars instalaţia de climatizare, degradându-se bordul autoturismului..

Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost “cablu electric defect”.

Pompierii au intervenit si la Vaduri ieri, dupa ce un cos de fum necuatat s-a aprins, insa din fericire, focul nu s-a extins si la construcite:

Luni, 09.05.2017, la ora 20:19, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un coş de evacuare a fumului în satul Vaduri, comuna Alexandru cel Bun. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ și doi pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Alexandru cel Bun. În urma evenimentului au ars funinginea din interiorul coşului de evacuare a fumului.

Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost “coş de fum necurăţat”.

Ionut CORFU

sursa foto: ziapriatraneamt.ro

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.