Un autoturism a ars ieri in intregime la Secu, comuna Vanatori- Neamt, dupa ce un incendiu a izbucnit la instalatia electrica, anunta ISU Neamt:

Duminică, 16.07.2017, la ora 14:13, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism în satul Secu, comuna Vânători Neamţ. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat şase pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamţ.

În urma evenimentului a ars autoturismul în proporţie de 100%.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,cablu electric cu izolaţie deteriorată sau izolat necorespunzător”.

In week-end, pompierii au mai avut alte doua interventii la incendii, unul de vegetatie uscata si un altul la o anexa dintr-o gospodarie din Urecheni:

Vineri, 14.07.2017, la ora 12:34, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu de vegetaţie uscată în satul Dumbrava Deal, comuna Săvineşti. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ şi doi pompieri voluntari din cadrul SVSU Săvineşti.

În urma evenimentului au ars cca. 1300 mp vegetaţie uscată.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spaţii deschise”.

Sâmbătă, 15.07.2017, la ora 13:56, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Urecheni. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat nouă pompieri militari cu două autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamţ şi un pompier voluntar din cadrul SVSU Urecheni. Datorită intervenţiei prompte şi rapide, flăcările nu s-au propagat la întreaga construcţie.

În urma evenimentului au ars acoperişul anexei construit din lemn şi acoperit cu azbociment pe o suprafaţă de cca. 30 mp.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,cablu electric defect”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.