Un autoturism a fost incendiat la Borlesti ieri (5 noiembrie) in ziua mare, chiar in curtea proprietarului. In scurt timp, politistii l-au identificat pe piroman. Acesta este din aceeasi localitate si potrivit martorilor, a facut gestul pe fondul unor afectiuni psihice mai vechi, fara sa aiba vreun conflict cu pagubitul. ”La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 17.30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti au fost sesizaţi despre faptul că în jurul orei 16.30, a fost incendiat un autoturism aparţinând unui bărbat de 36 de ani, din Borlești.

Din primele cercetări s-a stabilit că autoturismul se afla parcat în faţa imobilului persoanei vătămate când a fost incendiat.  Fiind observat imediat de către vecini, incendiul a fost lichidat de către aceştia. Autoturismul nu deţinea asigurare facultativă, iar contravaloarea prejudiciului creat a fost de 9000 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea celui bănuit de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 34 de ani, din Borleşti. Întrucât acesta se manifesta violent, a fost condus de poliţişti la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Neamţ, unde a rămas internat.

În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere prin incendiere”, se precizeaza intr-un comunicat la IPJ Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.