În ziua de 4 septembrie a.c., orele 06.58, pe strada Ștefan cel Mare din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 31 ani din Roman conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiu, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autoturism care se deplasa înaintea sa pe banda de lângă marginea drumului și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a acroșării, autoturismul care se deplasa regulamentar s-a răsturnat pe cupolă după care a revenit pe roți, iar conducătorul auto, un bărbat de 52 ani a fost rănit ușor. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Jumatate de ora mai tarziu, pe DN 17B, pe raza localității Pârâul Pintei, comuna Borca, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 38 ani din comuna Borca conducea un autoturism pe DN 17B, aflându-se sub influența alcoolului, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga și a acroșat un autoturism care încălcând marcajul longitudinal simplu se angajase în depășirea acestuia. Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto care a efectuat manevra de depășire neregulamentară, un bărbat de 33 ani din comuna Farcașa a fost rănit grav. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamt

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.