Service-ul Autovest Piatra- Neamt si-a premiat astazi cei mai norocosi clienti. In urma unei tombole organizate de francizorul Automeister in cele 40 de service-uri din tara, 5 clienti ai Autovest au castigat biciclete, tablete si un troler, puse la bataie pentru cei care aleg sa-si repare si sa-si intretina masinile la Autovest Piatra- Neamt. Tombola s-a desfasurat in perioada 1 martie- 31 mai. Pentru participare, clientii au trebuit sa trimita la Automeister o poza cu facturile in valoare de minim 500 de lei.

Premierea s-a facut la sediul Autovest din Dumbrava Rosie (iesirea din Piatra- Neamt spre Bacau), fiind prezenti mare parte din cei 20 de angajati ai Autovest, reprezentantul Automeister si evident, Constantin Iacoban (foto) administratorul Autovest.

In primul rand va multumim ca participati la aceasta activitate, e o activitate care ne bucura, care am dorit sa se intample. Automeister, francizorul nostru, a organizat aceasta tombola, dupa cum vedeti pentru cei care au facut service la noi, la Autovest si in urma extragerii facturilor a rezultat un numar de 5 catigatori si de la service-ul nostru, aspect care ne bucura foarte mult, fiindca pe langa activitatea pe care o desfasuram, consideram ca si clientii trebuie sa se bucure de aceste facilitati oferite de francizorul nostru”, a declarat Constantin Iacoban.

Administratorul Autovest a mai tinut sa faca si o scurta prezentare, precizand ca in activitatea service-ului, cea mai importanta resursa o reprezinta angajatii, datorita carora Autovest si-a capatat prestigiul. ”Dupa cum stiti, Autovest activeaza din 2006, an de an ne-am dezvoltat pe diferite sectoare, ultimul sector pus la punct fiind cel al masinilor de capacitate mijlocie si mare, intr-o hala recent construita, aspect care ne-a dat posibilitatea sa preluam si servisarea ambulantelor. Nu vreau sa insist prea mult pe activitatea noastra, foarte multi o cunosc, mai ales cei din media, dar vreau sa le multumesc colegilor nostri care lucreaza zi de zi, pentru ca poti sa ai cladiri cate vrei, poti sa ai cat de multe dotari, dar daca nu ai oameni, nu faci nimic. Un profesor spunea ca diferenta dintre Oxford si altii, sunt profesorii, nu zidurile. Eu spun ca diferenta dintre un service si altul, sunt oamenii si nu cladirile”, a mai precizat Constantin Iacoban, amdinistratorul Autovest Piatra- Neamt.

Premiile au fost inmanate de Ovidiu Oprea, reprezentantul Automeister si Autonet. Automeister este un concept de service adus in Romania de Autonet. Este un concept german cu o retea de 40 de service-uri in toata tara.

Castigatorii premiilor de la Autovest, sunt:

Branea Tamara din Piatra Neamt- bicicleta

Anton Liviu din Savinesti- bicicleta

Ceaiu Viorel din Piatra Neamt- bicicleta

Ceaiu Viorel din Piatra Neamt- tableta Samsung

Cornea Constantin Ovidiu din Piatra Neamt- tableta Samsung

Astancai Gheorghe din Zanesti- troler

Ionut CORFU (foto: Flavius CORFU)

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.