Avariile la reteaua Apaserv se tin lant, iar sistarile furnizarii apei potabile au devenit aproape o rutina pentru abonatii companiei care in ultimii ani pare sa se ocupe mai mult cu intreruperea apei decat cu furnizare apei. Ultima avarie lasa toata comuna Stefan cel Mare fara apa, cel putin pana maine, 30 iunie.

Anunt apaserv: Pentru remedierea unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile  care determină imposibilitatea acumulării de apă în rezervoare, Compania Județeană Apa Serv S.A este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă ajungându-se până la sistarea totală a acesteia, în Comuna Ştefan cel Mare în perioada 29.06.2020, de la orele 17,00 până în data de 30.06.2020 orele 15:00, dată şi oră stabilite ca termen de finalizare a rezolvării avariei.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru limitarea avariei şi remedierea acesteia într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile în parametri normali de furnizare.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.