IPJ Neamt nu mai poate elibera caziere judiciare dupa ce sistemul informatic pentru acest serviciu a clacat si este complet inutilizabil. Problema este una la nivel national, a aparut in aceasta dimineata si nu a fost inca avansat un termen la care situatia s-ar putea remedia, insa potrivit unor surse este posibil sa dureze chiar si trei zile. Chiar daca sistemul este cazut, nemtenii care au nevoie de cazier judiciar pot depune cererile, dar vor primi documentele abia dupa ce sistemul informatic va redeveni functional. IPJ Neamt nu a putut elibera astazi niciun cazier judiciar.

IPJ Neamt a confirmat avaria intr-un comunicat de presa: ”Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuații de tensiune care a afectat serverele, în prezent fiind nefuncțional.

O echipă de specialiști lucrează pentru repornirea sistemului și rezolvarea problemei în cel mai scurt timp.

Până la remedierea situației, cetățenii nu pot obține certificate de cazier judiciar. De asemenea, pe durata defecțiunii, ghişeele sunt deschise şi se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmând a fi eliberate după rezolvarea avariei.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.