Judetul Neamt are cu se mandri. In doar cateva zile s-a imbogatit cu doua personaje (politicieni) care au devenit repere pentru judetul Neamt, dar nu la modul pozitiv-constructiv ci la modul ironic-bascalie.

Dupa ce primarul PNL din Piatra- Neamt, Dragos Chitic a devenit subiect de bascalie national cu inaugurarea WC-urilor (Vezi AICI si AICI si AICI) dintr-o scoala din oras, acum este randul deputatului PSD din Targu Neamt, Danut Andrusca, ditamai ministrul Economiei, sa ne duca faima-n lume. El s-a facut de ras la audierile din comisia parlamentara de specialitate si apoi in  fata presei, nefiind in stare sa spuna nimic logic si coerent nici macar atunci cand era ajutat de colegi. Unii internauti l-au comparat pe Andrusca cu un copil cu nevoi speciale.

Revista de satira si umor kmkz.ro n-a scapat ocazia si il numeste pe Andrusca, ”Tudorel de la Romanii au talent”. Tudorel este un barbat care vorbeste cu o oarecare dificultate (ca si Andrusca) si a participat la emisiunea respectiva uimind juriul cu talentul sau de imita zgomotul produs diverse utilaje, drujbe, masini si chiar goarne de vapor (video mai jos). Culmea, cei doi (Tudorel si Andrusca) seamana fizic aproape de perfectiune. Priviti din anumite unghiuri, juri ca Tudorel e Andrusca si invers.

Cei de la kmkz.ro dau titlul ”Fraților, l-au pus ministru pe Tudorel de la Românii au talent!” si spun ca ”Singura diferență e că Tudorel face ca drujba din gură, pe când Dănuț face din creier, în rest nicio deosebire.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.