Actualizare- Iata mesajul absolut ȘOCANT:

Mesaj ȘOCANT primit de Hrisostom, de la un important om din Biserică: ”Te vor distruge și la propriu și la figurat”

Stirea initiala: O dovada cutremuratoare in cazul disparitiei preotului Hrisostom Filipescu, va fi publicata in cursul zilei de maine pe TvmNeamt. Este vorba despre un mesaj de atentionare/amenintare primit de Hrisostom inainte sa dispara: ”Îți dau un sfat. Fii discret ca și când nu ai exista. Retrage tot ce ai pe mijloacele de socializare. Retrage-te frumos si….” continuarea intr-un articol care va fi publicat maine. Este doar o mica parte din mesajul primit de Hrisostom Filipescu in preajma datei in care a disparut fara urma. Avem captura de ecran pe care se vede si expeditorul mesajului trimis pe whatsapp. Pe cine a incurcat preotul atat de rau incat i s-a spus explicit ca va avea de suferit foarte de tare? Ce i s-a spus exact, cine i-a trimis mesajul lui Hrisostom, si captura de ecran cu mesajul complet, pe 8 noiembrie pe TvmNeamt. Daca anchetatorii sunt interesati, le vom pune dovada la dispozitie.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

 1. Mi se pare neplăcut că ne oferiți o astfel de informație incompletă,știind cât de mult ne dorim să aflăm despre părinte. E ca și cum vă jucați cu sentimentele noastre. Anchetatorii ,reprezentanți ai unui sistem de apărare,ar trebui să vrea să știe date adevărate,pentru că de asta e sistem de apărare,să putem avea încredere în el.
  Pare un joc din partea dumneavoastră care e neplăcut. Sunteți printre puținii în care avem încredere acum să ne informeze despre părinte în mod cinstit.
  În speranța că veți continua,așa cum a părut că ați început,cu interes cinstit și empatie față de situatie,vă urez succes!
  ADMIN: Informatia promisa, tocmai a fost publicata. A fost inserata si in acest articol

  • Mulțumesc pentru implicare și informații.
   Vă datorez scuze pentru aprecierile greșite din mesajul anterior.
   Succes în continuare!
   ADMIN: Multumim! La fel!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.